tiistai 25. kesäkuuta 2013

Niin myöhässä- DANCE OPEN 2013 -

heippa! Noniin nyt kerron niin myöhässä kun olla ja voi Dance open kurssista 2013 joka oli siis huhtikuussa! Oon ollu siellä nyt kahteen kertaan. Kurssi siis järjestetään Pietarissa Venäjällä kerran vuodessa ja vastaava kurssi Mikkelissä heinäkuun aikoihin.Mua pyydettiin MYÖS Mikkeliin mutta oltiin varattu just samaks viikoks New yorkin matka ja muutenkin rahat ei olis riittäny! Mikkelin kurssi on siitä erillainen että sun kanssa tulis samoille tunneille Vaganovan oppilaita...aika hurjaa ja masentavaa varmasti! Pietarin kurssi kesti noin viikon.

tässä (yläpuolella) on siis paikan nimi jossa treenattiin joka päivä. Meillä oli YKSI , kyllä vain yksi balettitunti päivässä joka oli vain puolitoista tuntia pitkä mutta kuolettavan raskas ja hikinen :D 

En ollut todellakaan mikään kurssin "paras" eikä tarvitsekkaan mutta oli silti ekanna päivänä hieman mieli maassa ,niinkuin tossa alla  olevassa kuvassa varmasti ilmenee...
Tänä vuonna osallistujia oli huimasti enemmän kuin viime vuonna,olisiko ollut joku noin. 150  ja sen takia saatiin paljon enemmän kaikkia "kurssilahjoja" esim.kassi,kärkitossut,karkkia,paita,lehtisiä.

Päästiin käymään Vaganovan museolla ja akatemiassa tsekkaamassa saleja ja tunteja. Meinasin revetä pelkästä innostuksesta ja jännityksestä! 
RUOKA kurssilla oli yllättävän hyvää ja sitä oli paljon! :D
<- anteeksi ällötävä kuva mutta venäläinen kaakao on niiiiin super hyper hyvää, se muistuttaa lähes suklaa kiiseliä ja pohjalla oli mansikoita ja banaania, NAM!

   Tuossa (ylhäällä) oli isoin treeni sali jossa ei ollut yhtäkään peiliä!
JUU ÄLKÄÄ VÄLITTÄKÖ HOUSUT ON AUKI...olin varmaa just menossa suihkuun? :D








5 kommenttia :

  1. Mite sul on sellaset vattalihakset? Mitä oot tehy? :o
    Ja kui pitkä oot ja paljo painat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en nyt oikee mitää ja mull on tosi huonot SYVÄTvatsalihakset! :(
      ja luulisin et oon pia melkee 170 cm mut painoa en haluu kertoo ja ei se oo tärkeetä! :)

      Poista
  2. Oon 162-164cm pitkä ja painan 46kg... On mulla toki lihaksii ku balettii harrastan. Mut mikä ois susta mulle sopiva paino? Ja oonko hirveen iso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ensinnäkin toi on tyhmä kysymys. Et ole todellakaan liian iso ja sulle sopiva paino on se ku oot terve,jaksat hyvin ja näytät hyvältä! ja aivan varmasti voit vielä kasvaa pituuttakin. Mutta mulle on nyt tullu liikaa näitä painoon ja piituute. liityviä kysymyksiä ja vastaus on että: HALOO se ei ole se baletin tärkein juttu , kaikki ovat upeita ilman mitään dietti ja laihdutus juttuja! :) ja ei näitä asioita tarvitse edes miettiä jos treenaat paljon! :)

      Poista