tiistai 31. heinäkuuta 2012

breathing, dancing, and moving





Hellou! Tänää aamulla heräsin automaattisesti jo kahdeksalta innoissani balettitunnille. Selkäkipu oli edelleen yhtä paha mutta vähät välitin ja linkutin keittiöön joten kuten. Söin hyvän aamupalan ja puin balettivaatteet ja lämppäpuvun. Äiti oli edellisenä päivänä ostanut mulle sellasseen kuumavesipullon ja siinä on sellane ihana villapäällyste vielä päällä ja pidin sitä aamulla selkääni vasten. Lähdin pyörällä harkkoihin. Olen vasta nyt alkanut pitää tunnilla balettihametta ja ei se haittaa ainakaan minun tekemistäni ja se tuntuu tyttömäisemmältä. : D   Meijän opettaja tuli hollanista jos oikein muistan. Hän on hyvä opettaja ja vaativa ja hän saa uskomaan että osaan enemmän kuin uskon.

















6 kommenttia :

  1. Olis tosi kiva et laittaisit vähän kuvii tolta ajalta kun sulla on niitä kesäkursseja. :) Ootko aatellu tehdä videopostausta? Se olis tosi kivaa vaihteluu ja olis kiva kans nähd kuinka tanssit. :) Vaikka jotai kärkitossuille nousemista vaan rajattuna vartalosta alapäin, jos et halua kasvojasi näyttää täällä netissä. :)) Niin ja toivotaan, että pian alkaa olosi paranemaan. Itse kun mulla oli selkäongelmii kauan sain naprapaatista apua. (Mulla veti si-nivel jalat yli 1cm eripituisiks ja sit se naprapaatti avas sen ja saman pituset on. :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii i.. mutta meillä tanssikoululla kuvaaminen on aika tiukasti kieletty : ( Tein kerran videon mut siit ei tullu mitää jote en sit ladannu sitä nettiin. Mut voisin viell yrittää tehdä "kärkitossuvideon" . Ja et haluu nähä ku tanssin.. : D se on kauheet katsottavaa.. :D Joo kipu on jo hieman helpottunu , pystyn esim nostamaan jo tavaroota lattialta. Ja mikä siis on naprapaatti?

      Poista
  2. Joo naprapaatista voisi todellaki olla apua! Yks naprapaatti kenellä kävin kerto et jossain Ruotsissa jotkut balettitanssijat käy koko aja naprapaatilla, koska niistä tanssijoista tuntuu että niillä on joku "lukossa". Suosittelen kanssa! :-) Paranemisia ja videopostaus kuulostais tosiaa kivalta minunkin mielestä. :---)

    VastaaPoista
  3. http://www.naprapaatti.info/index.php?sivu=3 tos ny on joku tollane linkki. :) Mut siis se hieroo ja lämmittää lihakset ennen käsittelyä toisin kuin kiropraktikko. Eli mullase ainakin naksautteli paikalleen ja lopuksi venytteli jotai mitä se huomas et on jumissa. Ne siis "naksauttelee" voin sanoo et itte pelkäsin mennä sinne ekan kerran, mut ku tulin sielt oli mul ainaki jo iha toine fiilis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei tosta vois olla aika paljon hyötyä! pitää kysästä vanhemmilta! Kiitos tiedosta :--)

      Poista
    2. Kirjottel sit tänne millai meni jos päätit mennä. :))

      Poista