maanantai 27. elokuuta 2012

J I H U U ! !

JES! oikeesti ihanaa saan  alottaa vielä yhden ylimääräsen baletti tunnin. Joten nyt mulla on siis 11 krt viikossa harjoitukset johon sisältyy : 3 krt vkos jazzia , 6 krt vkos Balettia , 1 krt vkos karakteria ja kerran myös modernia. Ajattelin että modernia voi vähän myös lisätä koska se on aika tärkee osa tanssia ja varsinkin balettia! No katsotaan sitten ensi vuonna. Meidän tanssikoulussa on se hyvä puoli että kun sulla on yli 7 viiko tuntia loput on ilmasia! Joten sen takia mun vanhemmat antaa mun harrastaan tämän 11 kertaa viikossa. Onhan se aika raju määrä kropalle kestettäväksi mutta jaksan jos syön ja nukun hyvin. Nyt siis perjantaina ( 31.8.2012) mennään esiintymään sinne BALLERIINAN PERINTÖ JUHLAGAALAAN, en vielä kerro millä teoksella , se on Riinallekin vielä yllätys. Tai siis vielähän sitä varsinaista miehitystä EI OLE VIELÄKÄÄN päätetty mutta mulle on ehditty jo lupaamaan se kaksi kertaa mutta katsotaan nyt ja pitää harjoitella rankasti. Mulla on muuten yks aika paha ongelma. En millään keksi mitä terveellistä,ravitsevaa täyttävää (ei turvottavaa ) ruokaa voisin aina ottaa evääksi ennen tanssituntia. Leipä ja tämmöinen alkaa tuntua / maistua aika tylsältä ja kuivalta tässä vuosien saatossa- Tässä on muutamia ruokia mitä yleensä otan evääksi.






JA JOSKUS JOS ON ESIM . PERJANTAI KARKKIPÄIVÄ NI OSTAN JOKO RIISIFRUTIN TAI SUBWAY LEIVÄN! TODELLA HERKKUA MUTTA EHKÄ NOIN KERRAN KUUKAUDESSA :--(


3 kommenttia :

  1. BALLERIINAN PERINTÖ JUHLAGAALA nii siis mikä toi on ? :D Ja millä meet sinne esiintyy? :)) Sulla on ihan kauheesti tuntei!! :dd Mut minkä baletin oot taas alottanu?! :DD JA varo ettet "pala" loppuun: ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yhen riina laurilan juhlagaala nyt ku se on ollut tanssimassa oopperassa jo 20 vuotta. En voi viell kertoo mill mennää sin esintyy koska se on niin sanottu yllätys numero Riinallekkin! kerron pian! joo tiedän toi tuntimäärä kuulostaa aika rajulta mut nii se on myös. Mut kyll sen jaksaa jos vaa tykkää tehdä sitä ja kuluttaa kaiken aikansa balettiin. Alotin baletin vasta 7 vuotiaan se on tavallist myöhempää ku muut alottaa yleensä jo 3vuotiaana. Joo oon miettiny ihan samaa mut ajattelin et jos tuntimäärä alkaa tuntua liian raskaalta niin voihan muutaman tunnin jättää aina pois :)

      Poista
    2. Aloitin itse tanssimaan tanssikoulussa vasta 6-vuotiaana ja beletin 7-vuotiaana, kun ei kai ollut balettia niin nuorille vielä. Mulla on itse kanssa jotain 12 tuntia viikossa ja varsinkin yläasteella koulu ja tanssiharrastus alko käymään raskaaks ja kehossakin tunsin sen. Välillä murtumia, selkäkipuja, revähdyksiä... Ja keskiarvo oli yli 9.5... No jaksamisia sulle ja älä sorru itse siihen, et ajat itses "ylikuntoon". Voin kertoo et jäin paljosta paitsi sen takia. Mutta onnea esitykseen! :))

      Poista