sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Terveisii Helsingistä!

Hellou taas! Anteeks ku täs on ollut näiki pitkä postaus tauko ku mull on ollu parhaimillaa tollane 9 tuntii oleskeluu treeneis päivisi ! Ja sit oliki jo se kanssallisbaletin ek-koulutuksen kurssi eile tultiin. Siel oli iha sika kivaa! opetus on tosi hyvää ja korjauksii anetaa tosi paljo ja henkilökohtasesti ja myös yleisesti kaikille.
Meillä oli siell tollane aamu 9-16 harjotuksii ja lounas oli siin josai välis. Oikeesti ooppera on niin upee paikka...Ne tilatki mis me treenattii oli tosi isot,ilmastoidut ja valosat.


Meijä ryhmäs oli ehkä joku 16 ? emmä tie kuinka monta meit on. Oon nyt ek-2 ja ens vuonna sitten ek-3 ja sen jälkee on mahdollisuus pyrkii kouluun sisää ammatti koulutuksee...aika pelottavaa.
Nyt siis ollaan porissa ja huomenna alkaa taas normaalit harjotukset. Kuukauden päästä meillä on jazz näytös 9.11 en oo   varma ees esiinnynkö siellä...? Olis mun ainaki tarkotus esittää siel yks biisi mut katotaa nyt.
HEI HUOM! ONKO TEILLÄ IKINÄ LONKAT NAKSUNU SIIS TARKOTAN ETTÄ ESIM. TONDYSSÄ AINA ETEENPÄIN TEHTÄESSÄ NAKSAHTAA LONKKA ETEEN JA TAAKSE? :D
vakaavaako? lonkka oli pari päivää kipeä mut nyt se on helpottanu mut naksuuu edelleen. käytiin muuten helsingissä silloin siellä Footlightissä ja tässä on nyt niitä ostoksia:

   Capezion kärkitossut
 capezion baletti puku n. 40 e
 Baletti päiväkirja oopperan avoimista ovista 8 e :)
 alustoppi 27 e
Meille muuten opettettiin oopperassa repertuaari tunneille gisellen yks osa! se oli tosi kivaa ja ei mitää kauheen vaikeeta. Oli kiva päästä välillä siis ihan TANSSIMMAAN kärjillä!
 No ei tässä mitään sen kummempaa kirjoitellan ja kommenttia kiitos :) !

11 kommenttia :

  1. Miten tuo Ek-koulutus siis oikein menee? Vaikka oletkin ek:ssa siellä, etkö kuitenkaa treenaa koko vuotta siellä? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. een! ekaks on ek-1 sit 2 ja viimeseks 3 ja kolmosen jälkeen voit vasta pyrkiä itse balettioppilaitoksellee kokonaan sisään AK-luokalle. Oon ek-2 ja käyn siis balettioppilaitoksella vaan kolme kertaa vuodessa ja treenataan siellä yleensä noin 4 päivää , neljäs kurssi on sitten yleensä Kuopiossa. Ja tätä siis jatkuu parhaimillaan kolme vuotta. Mut esim. mä pääsin suoraan ek-1 hakukokeista ek-2:selle ni oon vaan 2 vuotta siinä koulutuksessa. Ja ek-1 : sen jälkeen pitää pyrkiä ek-2-3: selle.
      Et varmaa tajuu täst mitää koska tätä on aika vaikee selittää ja viel vaikeempi tajuta :D

      Poista
    2. Luulen, että ymmärsin! :) Toivottavasti pääset sisään myöhemmin varsinaiseen balettioppilaitokseen... :)) Joku video tänne sun, jostain tanssi pätkästä olis TOSI kiva! :)) Vaikutat TOSI TOSI hyvält tanssijalt!!!! :)))))

      Poista
    3. Kiitti paljo! mut en oo varmaa tarpeeks itsevarma laittaakseni viell ittestäni videoo tänne :D ehkä viell joskus! :)

      Poista
  2. Kyl mulla ainaki joskus naksuu tondys lonkka:0

    VastaaPoista
  3. Millai pysyt pystys noil? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. harjottelemall...ja en mää viell kauhee hyvi ees pysy pystys xD

      Poista
  4. Mulla ainakin on nalsahdellu lonkka kaikissa heitoissa ja lääkäri sano että en oo tarpeeks venyttäny lonkankoukistajaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roooooosa miks et käy enää tanssiis??? :))))

      Poista
  5. jaa...eli ei sit pitäs olla mitää vakavaa...? ;//

    VastaaPoista